Predstavitev

Maja Kajtazović

Naj se predstavim

Sem mamica štirim razigranim deklicam. Po poklicu sem uni. dipl. sociologinja.

Skozi njihov razvoj in odraščanje sem se naučila biti potrpežljivejša in čutnejša. Otrok v največji meri potrebuje ljubezen, naklonjenost, občutek varnosti in zaupanje v starše.

Po mojem mnenju je enako pri vseh judeh, še posebej pri starostnikih.

Jaz in moja družina živimo skupaj z mojo babico. Babica je stara 83 let. Predno sta se nama z možem rodili dvojčici smo živeli sami v bloku. Zaradi možnosti po vselitvi v hišo smo se odločili za selitev v Radomlje.

Skozi naše skupno življenje z babico sem opazila koliko na njeno psihološko počutje vpliva naša bližina. Pomoč, ki ji nudimo pri različnih vsakodnevnih opravilih in opravkih pa ji olajša dnevne obremenitve in vpliva na boljšo kvaliteto življenja.

Vsak posameznik, na žalost, nima možnosti pomoči bljižnih ali pa je z različnih razlogov ni deležen. To je le nekaj razlogov zakaj sem se odločila ponuditi različne dejavnosti pomoči.

Skupaj smo večji, skupaj smo močnejši in glasnejši. Skupaj zmoremo vse, pa še lažje nam je.

Zakaj izbrati mene?

Moje delo s strankami temelji na osebni noti. Zelo pomembno se mi zdi, da se z vsakim posameznikom srečam jaz. V kolikor je njihova potreba po storitvi taka, ki jo lahko zagotovim sama, vedno opravim jaz. Drugače pa sem vedno prisotna pri srečanju.

Izstopam (moje storitve) pa zagotovo po tem, da ne nudim le prevoz, temveč tudi spremstvo. To pomeni, da sem s stranko toliko časa kolikor me potrebuje.

Preberite zgodbo 5 trenutkov, ki so mi v preteklem letu segli do srca!

Skupaj je lažje pregled leta 2020

1. Začetek …
Nekega lepega pomladnega dne sem se preprosto zavedla, da je dovolj. DA JE PREVEČ! Da moram poslovno pot začeti na novo. Tako z več posluha za človeka, več možnosti za strokovni napredek, več časa za moje najdražje, več SRČNOSTI ZA LJUDI OKOLI MENE in ZAME! In stopila sem na samostojno POT.

A na njej nisem sama. NIKAKOR. Če kaj vem, vem, da je SKUPAJ LAŽJE! Zato sem tako poimenovala tudi moje novo delo: pomoč starostnikom, družba, spremstvo, pomoč pri urejanju uradnih zadev, skrb za higieno in zdravila …

2. Ko je zaživela moja spletna stran …
Toliko razbijanja glave. Iskanja ponudnikov. Spraševanja, kaj naj povem. Kako naj povem. In potem – cilj. Ugledala je luč sveta. Kaj luč?! Sonce sveta! Saj je vodilna barva vendar rumena, kot je rumeno sonce. Všečkam!!!

3. Izjemni ljudje
Gospa Marija Benko Kragelj! Pogovor z njo – saj sem skoraj brez besed. Vsakič znova me preseneča s svojim intelektom, voljo do življenja, energijo … Kratek videoposnetek na FB-ju je prepričal tudi vas! Iz srca hvala.
Vsi moji uporabniki, sedaj moji prijatelji, so izjemni. Vsak na svojem področju in na svoj način. Za vsakega od njih bi lahko napisala kakšno “štorijo”, kajne Erika, Marija, Milica, Gordana, Majda, Rado, Tanja, Milanka in ostali na moji poti. 🙂

4. Nova znanja
Predavanje na temo demenca v MGC Bistrica. Veliko novega znanja, deljenja izkušenj, veliko novih poznanstev. Komaj čakam, da se razmere po svetu normalizirajo, da bomo zopet lahko organizirali kaj podobnega. Do takrat pa … Bomo kaj »pogruntali« na daljavo.

5. Neprecenljivi trenutki z mojimi oskrbovalci!
Teh pa je toliko, da jih ne morem prešteti. Od polente s čokolešnikom, do sladke kavice, do ganljivih zapisov … Neprecenljivo, nepozabno!

Hvala vsem, ki ste bili z mano na moji poti. Skupaj je res lažje. Zaupajmo tudi v letu 2021.

Vaša Maja

Prevoz in spremstvo
Pomoč na domu in od doma
Osebna asistenca
Pomoč pri pripravi dopisov, pritožb itd.
Priprava in izvedba delavnic

Vsak si želi, da ga nekdo za roko drži - Skupaj je lažje.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.